1404-04-09 13:00
35
0
94678
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان:

پیروزی با ملت حسینی است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به اینکه ملت حسینی با استقامت در برابر باطل، نور اسلام را عالمگیر می‌کند، گفت: پیروزی با ملت حسینی است.

حجت‌الاسلام محمدزمان قربانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با اشاره به تقابل همیشگی حق و باطل در طول تاریخ، اظهار کرد: سپاه حسینی و یزیدی همواره در مقابل یکدیگر بوده‌اند و اگرچه جبهه باطل ممکن است پیشرفت‌های ظاهری داشته باشد، اما طبق فرمایشات قرآنی و باور مسلمانان، پیروزی نهایی از آنِ جبهه حق و ملت حسینی است.

وی با مقایسه وضعیت کنونی با دوران انبیا، بیان کرد: همانطور که در طول تاریخ، استکبار و مخالفان انبیاء از دشمنی و توطئه دست برنمی‌داشتند، در عصر حاضر نیز این فتنه‌گری‌ها ادامه دارد.  

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: اسرائیل و آمریکا به عنوان نماد استکبار، همان راه یزیدیان زمان را در پیش گرفته‌اند و مطمئناً از آزار و اذیت رهروان راه حق دست نخواهند کشید.

قربانی؛ عامل اصلی پیروزی و غلبه بر اهداف شوم دشمنان را صبر و استقامت ملت اسلام دانست و تأکید کرد: اگر در میانه راه ناامید شویم و تصور کنیم کار تمام شده است، جبهه باطل قوی‌تر ظاهر خواهد شد، تنها چیزی که می‌تواند دشمنان را به عقب براند، همین استحکام و انسجام امت اسلام و جبهه حق است.

وی، انسجام ملی قوی‌تر در برابر دشمنان را از دستاوردهای ۱۲ روز جنگ تحمیلی علیه انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: این انسجام ملی، دشمن را ناامید کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان به حضور پرشور مردم در تشییع شهدا اشاره کرد و گفت: جمعیتی که امروز برای تشییع شهدا به خیابان‌ها آمدند، با این حضور، پیام بیعت خود را با رهبرشان و پایبندی به انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام(ره) و شهدا اعلام کردند، ما تربیت شده مکتب حسینی هستیم و شهادت برای ما افتخار است.

قربانی ادامه داد: دشمن گمان می‌کند با ترور و به شهادت رساندن مردم ایران می‌تواند چراغ اسلام را خاموش کند، اما وعده الهی این است که نور اسلام عالمگیر خواهد شد، پیروزی همیشه با جبهه حق است و ملتی که شهادت دارد، ترسی از دشمنان ندارد، ملت حسینی همواره پیروز است.

وی با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در مراسم تشییع سربازان وطن، خاطرنشان کرد: این حضور نشان‌دهنده تجدید پیمان با شهدا برای ادامه این مسیر با قوت و قدرت بیشتر است.  

قربانی گفت: روحیه شهادت‌طلبی و جهاد دوستی مردم ایران مثال‌زدنی است و دشمنی آنان با اسرائیل غاصب و آمریکای جنایتکار ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.